IntruniriÎn data de 12.11.2008, a avut loc sedinta Consiliului de Conducere al Colegiului Consilierilor Juridici Vâlcea, care a avut pe ordinea de zi urmatoarele puncte:

1. Actualizarea Tabloului Consilierilor Juridici Vâlcea.

2. Constituirea Comisiei pentru sintetizarea propunerilor privind modificare si completarea Statutului Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din România, ce vor urma a fi supuse aprobarii la Congresul din 5-7 decembrie 2008 de la Brasov.

3. Analiza stadiului privind asocierea Colegiului Consilierilor Juridici Vâlcea cu Camera de Comert si Industrie Vâlcea pentru realizarea parteneriatului, având ca tema organizarea cursului de mediere prin accesarea de fonduri structurale europene.

4. Activarea Comisiei de Disciplina pentru sanctionarea disciplinara a consilierilor juridici care nu si-au achitat cotizatia mai mult de doi ani. Sanctiunile vor fi aplicate cu respectarea Statutului si a Regulamentului de Disciplina, vor fi operate în Tabloul Consilierilor Juridici Valcea, urmând a fi comunicate catre Judecatorii, Tribunale si Curti de Apel.

Anunt Important !!!Consilieri juridici cu o restanta a cotizatiei fata de Colegiul Consilierilor Juridici Vâlcea mai mare de 2 ani, sunt rugati sa o achite, în caz contrar, începând cu data de 28.11.2008, acestia vor fi suspendati.

Potrivit Legii nr.514/2003 si Statutul profesiei de consilier juridic, calitatea de consilier juridic presupune si obligatia platii unei cotizatii lunare fata de Colegiul Consilierilor Juridici Vâlcea.

Anunt - Cursul pentru formarea profesionala a mediatorilor !!!Pentru promovarea proiectului din cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - POSDRU - Axa prioritara 3 - Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a întreprinderilor - Promovarea culturii antreprenoriale, în vederea atragerii fondurilor structurale pentru formarea profesionala a mediatorilor, ca urmare a parteneriatului Colegiului Consilierilor Juridici Vâlcea cu Camera de Comert si Valcea, cei interesati sunt rugati ca pâna la data de 10.12.2008, sa depuna la secretariatul Colegiului Consilierilor Juridici Vâlcea cererile de înscriere.

Persoana de contact: Gabriela Dinu

Tel. 0350.412.488

Adresa: Rm.Valcea, str. Carol I nr.1, cladirea FEDERALCOOP, etaj III, cam.38.